Sprzedaż mięsa
Zajmujemy się sprzedażą mięsa, które pochodzi z uboju w naszym zakładzie. Realizujemy zamówienia detaliczne i hurtowe wszelkiego rodzaju – czy to dla gastronomii, czy zakładów przetwórstwa mięsnego, czy wreszcie wszelkich innych klientów, którym zależy na smacznym, zdrowym mięsie.
Przez cały proces produkcyjny, od samego początku, dbamy o jakość mięsa, które sprzedajemy. Zależy nam, by było jak najlepsze i najzdrowsze. Dlatego w naszym skupie bydła współpracujemy z zaufanymi hodowcami z regionu. Dbamy o to, by zwierzęta, które do nas trafiają, były dobrze traktowane, żeby się nie bały i nie cierpiały. Ma to duże znaczenie, ponieważ stwierdzono, że ból i stres zwierzęcia w trakcie uboju mogą wpływać na jakość mięsa. Również proces produkcyjny przebiega zgodnie z wszelkimi wymogami, czego potwierdzeniem jest wdrożony u nas system HACCP. Ostatecznym efektem naszych działań jest dobre, wysokiej klasy mięso.
Produkty mięsne w naszej ofercie
Przede wszystkim sprzedajemy mięso wołowe i cielęcinę. Oferujemy całe półtusze, ale zajmujemy się też rozbiorem ich na elementy kulinarne. Po rozbiorze mięsa wołowego można kupić: karkówkę, żeberka, szponder, rozbratel, mostek, antrykot, rostbef, polędwicę, żeberka, łatę, łopatkę, udziec, rumsztyk, pręgę i ligawę.
Zajmujemy się przede wszystkim sprzedażą:
- ćwierci wołowych i podrobów,
- tusz wołowych,
- półtusz,
- mięsa wołowego w elementach,
- tusz cielęcych,
- mięsa cielęcego w elementach,
- skór wołowych i cielęcych,
- tłuszczów.
Zachęcamy do kontaktu i poznania szczegółów aktualnej oferty. Nasi pracownicy chętnie udzielą odpowiedzi na wszelkie pytania związane ze sprzedażą mięsa w naszej rzeźni.